Приветствую Вас Гость!
Четверг, 28.03.2024, 14:19
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Статистика





Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Push 2 Check




Форма входа

Поиск


Архив записей


Главная » 2023 » Февраль » 12 » NanoFlex ir gēls, kas izstrādāts, lai palīdzētu organismam uzlabot kaulu un skrimšļu veselību.
10:43
NanoFlex ir gēls, kas izstrādāts, lai palīdzētu organismam uzlabot kaulu un skrimšļu veselību.

Sibīrijas egle: viena no spēcīgākajām dabiskajām sastāvdaļām pret locītavu sāpēm un citām.

Abies Sibirica egles ēteriskā eļļa , kas tā ir un kāda ir tās ietekme un ieguvumi?

Tradicionālajā Sibīrijas medicīnā Sibīrijas egles ēterisko eļļu izmanto kā pretmikrobu līdzekli un veselības saglabāšanai ziemā. Emocionālā līmenī eļļai ir atdzīvinošs efekts, tā veicina spēcīgu paštēlu un identitāti, vairo pozitīvu un mierīgu enerģiju.

Kā smaržo Sibīrijas egļu eļļa? Šai eļļai ir spēcīgs, skujkoku, parasti balzamiko aromāts.

Kura auga daļa nodrošina eļļu? Sibīrijas egles ēterisko eļļu iegūst no čiekuriem un skujām.

No kurienes nāk Sibīrijas egles ēteriskā eļļa? Sibīrijas egļu eļļa nāk no Sibīrijas Krievijā.

 


 

 

>>>-50% cena – Oficiālā mājas lapa<<<<

 

Kā iegūst Sibīrijas egļu eļļu?

Sibīrijas egles eļļu iegūst tvaika destilācijas procesā. Tas ietver tvaiku no verdoša ūdens, lai no auga iegūtu ēterisko eļļu. Tvaika siltums atver auga šūnu sienas, ļaujot izdalīties ēteriskajai eļļai.

Kādas citas eļļas labi sader ar Sibīrijas egles ēterisko eļļu? Sibīrijas egle lieliski sader ar citām skujkoku eļļām, piemēram, ciprese, kadiķi un ciedru, kā arī rozmarīnu, citronu un greipfrūtu.

Kādas ir visspēcīgākās Sibīrijas egļu ēteriskās eļļas? Augstais pinēna saturs padara priežu eļļas gaistošas ​​un lieliski piemērotas ieelpošanai, palīdzot sašķidrināt gļotas un veicināt krēpu izdalīšanos. Sibīrijas egle, tāpat kā visas koksnes eļļas, tiek tvaicētas, lai iztīrītu deguna blakusdobumus, un tvaicēšana ir labākais veids, kā atbrīvoties no saaukstēšanās, pirms tā notiek.

Pinenēm ir arī lieliska pretiekaisuma iedarbība. Tāpēc Sibīrijas egle ir lieliska sastāvdaļa ziedēs vai krēmos, kas novērš muskuļu un locītavu sāpes un iekaisumus , īpaši tos, kas saistīti ar spriedzi, pārmērīgu darbu, nogurumu un nespēku. Sibīrijas egles ēteriskā eļļa lieliski noder hronisku artrītu vai reimatisma sāpēm.

Просмотров: 143 | Добавил: space | Рейтинг: 5.0/1